Сіон - гора святая

Головна » Архів матеріалів
У четвер, 8.03.2012, в свято міжнародного дня жінок брати нашої молоді вирішили привітати і поблагословити наших сестер. Під час вечору брати звершили молитву благословення за наших сестер, пригостили смачною вечерею, а також провели ігри де сестри могли себе відчути звичайною домогосподаркою, мешканцем безлюдного острову, водонасосом, дизайнером по створенню листівок … та багато ким іншим.

В завершення вечора Руслан Кватерчук звершив молитву подяки Господові за сестер а також можливість спілкуватися в колі християнської молоді.

фоторепортаж:

ось так все починалося...в тумані, але з надією...



...вечеря, приготова ... Читати далі »
Категорія: Молодь | Переглядів: 1153 | Додав: Vadim | Дата: 09.03.2012 | Коментарі (0)

27.02.2012 відбулося молодіжне спілкування на тему «Важливість молитви», яке провів пастор Кондратюк Василь Степанович.

Перед початком молодь заспівала декілька пісень і до молитви привів Юра Нестерчук.

Брат Василь почав свою промову із запитання: Чи ви любите молитися? Та зачитав Слово Боже Дії 2:42 «І вони перебували в науці апостольській, та в спільноті братерській, і в ламанні хліба, та в молитвах.»



Для повноцінного життя християнина молитва так само необхідна, як і читання Слова Божого. Без молитви згасає віра. Одне з найвлучніших визначень про молитву сказав Климентій Олександрійський: ... Читати далі »
Категорія: Молодь | Переглядів: 1542 | Додав: Vadim | Дата: 28.02.2012 | Коментарі (0)

В неділю 26.02.2012 відбулося служіння тематичного характеру, присвячене свідченням й пісні. Перед початком привів до молитви диякон Нестерчук Володимир. Говорив вступну проповідь та розпочинав служіння пресвітер Кондратюк Василь Степанович, зачитавши
Марка 5:19 «Ісус же йому не дозволив, а промовив до нього: Іди до дому свого, до своїх, і їм розповіж, які речі великі Господь учинив тобі, і як змилувався над тобою!»
Ісус закликав щоб ми розказували про милості, які Він дарує в нашому житті.



Після молитви заспівали загальний псалом. Потім Люда Трофімчук говорила своє свідчення, головним гаслом якого були слова «Я буду хвалитися Господом і Йо ... Читати далі »
Переглядів: 2472 | Додав: Vadim | Дата: 28.02.2012 | Коментарі (0)

Матвія 25:40 "...Поправді кажу вам: що тільки вчинили ви одному з найменших братів Моїх цих, те Мені ви вчинили."



Нещодавно 18.02.2012 молодь відвідала сестру Галю Вовнюк, яка уже декілька тижнів ходить з поломаною рукою. Прийшовши, щоб підбадьорити або є якось підкріпити нашу сестру, ми самі отримали благословіння а також збадьорились. Вражає те, що при такому складному переломі сестра Галя чудово розуміє те, що це є воля Божа. Іноді через деякі дрібниці ми гніваємося на Бога і часто нарікаємо, чому ми маємо терпіти?
21.02.2012 молодь відвідала сестру Аню Петрук, яка уже біля 5 років не може ходити в служіння у зв'язку із станом здоров'я. Спі ... Читати далі »
Категорія: Молодь | Переглядів: 1133 | Додав: Vadim | Дата: 22.02.2012 | Коментарі (0)

20.02.2012 відбулося молодіжне спілкування на тему:

«Шануй свого батька та матір свою, щоб довгі були твої дні на землі...»

Розпочав спілкування Кватерчук Олександр, який нагадав про теми, що звучали у нашому зібранні від початку року, а саме: "Моє відношення до служіння, до праці", "Віднайди себе в служінні", "Стосунки в церкві", "Стосунки з Богом". Він також привів усіх до молитви, після молитви ми заспівали декілька пісень і слово почав говорити Олександр Колесников.



Свою промову він почав із трохи печальних слів: Інколи ми пізно усвідомлюємо те, як ми маємо вступати в шлюб? з ким?
Є закони Біблії, які не можна обій ... Читати далі »
Категорія: Молодь | Переглядів: 3407 | Додав: Vadim | Дата: 21.02.2012 | Коментарі (0)

19 лютого 2012р.відбулося районне молодіжне служіння в с.Глинську. Відповідальними за проведення молодіжного була молодь з с.П'ятигори.
Вступ до молитви сказав місцевий пастор Свірчук М. Він зачитав:



1-ше Івана 2:14
"Пишу, діти, вам, бо ви пізнали Отця. Я писав вам, батьки, бо ви пізнали Того, Хто від початку. Писав я до вас, юнаки, бо міцні ви, і Слово Боже в вас пробуває, і лукавого перемогли ви."
Вчому заключається сила Юнаків? Це вік!
-хороша пам'ять. І це надає велику їм перевагу.

Далі вели програму молодь із с.П'ятигори
Говорив проповідь Юрчук Петро про те, що що батьки повинні передавати знання для своїх дітей. Показувати своїм життям любов і віру в Бога.
... Читати далі »
Категорія: Молодь | Переглядів: 1149 | Додав: Vadim | Дата: 21.02.2012 | Коментарі (0)

На молодіжному 13.02.12 Валентин Опря (кореспондент газети "Орієнтир", лідер молодіжного служіння в церкві м. Виноградово, ініціатор служіння по домах інтернатах по Україні) вів спілкування на тему:
"Він шукав можливості, щоб знайти Ісуса"



В основу своєї теми брат Валентин взяв текст із Євангелії від Луки 19:1-10
"І, ввійшовши Ісус, переходив через Єрихон.
І ось чоловік, що звався Закхей, він був старший над митниками, і був багатий,
бажав бачити Ісуса, хто Він, але з-за народу не міг, бо малий був на зріст.
І, забігши вперед, він виліз на фіґове дерево, щоб бачити Його, бо Він мав побіч нього проходити.
А коли на це місце Ісус підійшов, то поглянув угору до нього й промовив: Закхею, зійди зараз додолу, ... Читати далі »
Категорія: Молодь | Переглядів: 1004 | Додав: Vadim | Дата: 14.02.2012 | Коментарі (0)

В понеділок, 30.01.12 відбулося молодіжне спілкування на тему:
"Отримай нагороду від Бога!"



Тему викладав Нестерчук Юра. В основу цієї теми він взяв розповідь про юнака, який питав Ісуса про те, як йому вспадкувати вічне.(Марка10:17-25). Під час їхньої розмови Ісус пообіцяв юнакові "і матимеш скарб ти на небі", та юнакові дещо заважало - багатство. Так само і в наш час для багатьох багатство є перешкодою для того щоб отримати вічне життя.
Тому що багатство часто супроводжується таким рядом небезпек, як:

-оманливе почуття незалежності;

-приковує людину до землі;

-робить люд ... Читати далі »
Категорія: Молодь | Переглядів: 1005 | Додав: Vadim | Дата: 01.02.2012 | Коментарі (0)

У неділю, 29.01.11 на вечірньому зібранні відбулося дільничне зібрання диякона Ковальчука Володимира. У ньому брали участь усі: від малих діток до старших і навіть похилих членів нашої церкви. Господа прославляли співом хор, дуети, квартети, квінтети,сімейні групи...і навіть дитячі міні-хори також ділились Словом брати,які неодноразово нагадували про те, щоб ми мали СТРАХ ГОСПОДНІЙ.



Хочеться сказати що такі служіння справді надихають і дають змогу кожному, в простоті і від щирого серця прославити нашого Творця. Тому стали вже приємною звичкою у нас в церкві.

Наступне служіння такого характеру має відбутись 26 лютого, яке вестиме брат Рудишин Микола Денисович та всі ті, хто живе і відвідує служіння у тих с ... Читати далі »
Переглядів: 840 | Додав: Vadim | Дата: 01.02.2012 | Коментарі (0)

У неділю 22,01,11 Чоловічий хор відвідав церкви села Великі Цепцевичі, та села Тинне. Бог благословив дорогу ,і, незважаючи на сильний холод і сніг, у серцях присутніх і хористів горіла любов один до одного. Серед думок, які звучали у проповідях та псалмах були такі: Наш Бог -Бого всемогутній, милості Господні до нас незмівримі, а також звучав заклик у вірші до справжньої єдності і братерства! Також після служіння молодь і старші брати мали спілкування із місцевою молоддю і пресвітером. Своїм співом порадували нас брати і сестри із В.Цепцевич, що у своєму хорі мають аж 12 дипломованих регентів. По дорозі додому, молодь (надхнена служінням ) співала псалми на славу Господу Ісусу !
Переглядів: 1241 | Додав: Vadim | Дата: 30.01.2012 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 ... 12 13 »
Вітаю Вас Гость