< Районне молодіжне - Глинськ! - 21 Лютого 2012 - Сайт Церкви Християн Віри Євангельської "Сіон"

Сіон - гора святая

Головна » 2012 » Лютий » 21 » Районне молодіжне - Глинськ!
Районне молодіжне - Глинськ!
01:31
19 лютого 2012р.відбулося районне молодіжне служіння в с.Глинську. Відповідальними за проведення молодіжного була молодь з с.П'ятигори.
Вступ до молитви сказав місцевий пастор Свірчук М. Він зачитав:



1-ше Івана 2:14
"Пишу, діти, вам, бо ви пізнали Отця. Я писав вам, батьки, бо ви пізнали Того, Хто від початку. Писав я до вас, юнаки, бо міцні ви, і Слово Боже в вас пробуває, і лукавого перемогли ви."
Вчому заключається сила Юнаків? Це вік!
-хороша пам'ять. І це надає велику їм перевагу.

Далі вели програму молодь із с.П'ятигори
Говорив проповідь Юрчук Петро про те, що що батьки повинні передавати знання для своїх дітей. Показувати своїм життям любов і віру в Бога.

Наступну проповідь говорив гість із церкви "Молодіжна" на тему про "Цінності". В основу він взяв слова із Євангелії від Марка 13:44-46
"Царство Небесне подібне ще до захованого в полі скарбу, що людина, знайшовши, ховає його, і з радости з того йде, та й усе, що має, продає та купує те поле.
Подібне ще Царство Небесне до того купця, що пошукує перел добрих, а як знайде одну дорогоцінну перлину, то йде, і все продає, що має, і купує її".
Щоб виробити в собі деякі цінності потрібно для цього прикладати зусилля.Людина,яка пригне цінностей Божих, повинна залишити земні цінності! В приклад брат привів біблійного героя Авраама, який залишив все , по волі Божій, і пішов в ту землю, про яку сказав Господь. Він залишив найдорогоцінніше, та отримав набагато більше. Головною цінністю нашого життя має бути думка про те, що "Ті, хто мають Ісуса Христа в серці - мають вічне життя!"

Проповідь Юра Слободенюк: Читав Слово Боже: Филип'ян 1:2, Івана 17:19. Та говорив про Церкву Ісуса Христа, а саме, що Ми - Церква Христа, і між нами має бути єдність і любов. Про це у свій час молився Ісус, і дуже важливо щоб у нашому житті ми задумувалися над цим питанням та прагнули єдності та братерської любові.

Також свідчив і проповідував брат Сергій із церкви с.Здовбиця. Він свідчив про те як Господь звільнив його від наркотичної залежності. Та проповідував про покликання людини. Покликання людини - жити і служити для Бога.
Заключну проповідь говорив Кибукевич Г.Л.
"Як можна виміряти нашу любов? Мабуть щоб її виміряти, потрібно подивитись на те: Як часто читаємо Слово Боже? Як часто молимось?
Ми можемо себе називати, говорити що щось робимо, трудимось Але чи насправді Ісус є в нашому серці? Коли Ісус змінює, то це помітно і коли Савл перемінився він сказав: "І живу вже не я, а Христос проживає в мені..."
Також під час служіння лунали співи та вірші. Зокрема співав хор із П'ятигор, хор з Церкова, групи із Мізоча та Здовбиці.
Категорія: Молодь | Переглядів: 1159 | Додав: Vadim | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вітаю Вас Гость