< «Важливість молитви», - 28 Лютого 2012 - Сайт Церкви Християн Віри Євангельської "Сіон"

Сіон - гора святая

Головна » 2012 » Лютий » 28 » «Важливість молитви»,
«Важливість молитви»,
01:31
27.02.2012 відбулося молодіжне спілкування на тему «Важливість молитви», яке провів пастор Кондратюк Василь Степанович.

Перед початком молодь заспівала декілька пісень і до молитви привів Юра Нестерчук.

Брат Василь почав свою промову із запитання: Чи ви любите молитися? Та зачитав Слово Боже Дії 2:42 «І вони перебували в науці апостольській, та в спільноті братерській, і в ламанні хліба, та в молитвах.»



Для повноцінного життя християнина молитва так само необхідна, як і читання Слова Божого. Без молитви згасає віра. Одне з найвлучніших визначень про молитву сказав Климентій Олександрійський: молитва – це спілкування з Богом. Читаючи послання до Ефесян 6:18 «Усякою молитвою й благанням кожного часу моліться духом, а для того пильнуйте з повною витривалістю та молитвою за всіх святих,»та 1ше послання до [i]Солунян 5:17 «Безперестанку моліться!» [/i]ми бачимо що апостол Павло радить завжди молитися. Бо без молитви ми далеко не зайдемо.

Також на прикладі надокучливої вдови ми бачимо, що повинні безперестанку молитися й приходити до Господа у проханнях і в потребах. Важливим є також те, що молитва є невід’ємною умовою духовного росту.

Читаючи Матвія 6:6 « А ти, коли молишся, увійди до своєї комірчини, зачини свої двері, і помолися Отцеві своєму, що в таїні; а Отець твій, що бачить таємне, віддасть тобі явно.»ми бачимо, що для того щоб молитва була почута Богом необхідно відділитися від того, що нам заважає. І ще однією умовою для того щоб молитва була почута і мала результат - є ціль молитви.

Основною привілегією молитви є те, що таким чином ми можемо просити у Бога прощення.

І підсумком усього сказаного стали слова:
молитва – це живе спілкування, розмова з Богом, час проведений з Господом.
Категорія: Молодь | Переглядів: 1568 | Додав: Vadim | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вітаю Вас Гость