< Вечір свідчень - 28 Лютого 2012 - Сайт Церкви Християн Віри Євангельської "Сіон"

Сіон - гора святая

Головна » 2012 » Лютий » 28 » Вечір свідчень
Вечір свідчень
00:36
В неділю 26.02.2012 відбулося служіння тематичного характеру, присвячене свідченням й пісні. Перед початком привів до молитви диякон Нестерчук Володимир. Говорив вступну проповідь та розпочинав служіння пресвітер Кондратюк Василь Степанович, зачитавши
Марка 5:19 «Ісус же йому не дозволив, а промовив до нього: Іди до дому свого, до своїх, і їм розповіж, які речі великі Господь учинив тобі, і як змилувався над тобою!»
Ісус закликав щоб ми розказували про милості, які Він дарує в нашому житті.



Після молитви заспівали загальний псалом. Потім Люда Трофімчук говорила своє свідчення, головним гаслом якого були слова «Я буду хвалитися Господом і Його милостями в моєму житті»
Також свідченнями ділились: сестра Петрук Люда, Рая Гальчина, Галя Ільчук, Лєна Сай, та сетра Альона Давидчук, яка свідчила про неймовірну милість Божу, яка відбулася над сестрою Євою, що проживає у будинку-інтернаті, та її благословенне уздоровлення, та дію Духа Святого серед Євиних рідних, які до цього часу були запеклими противниками євангельських християн, а тепер серед свого оточення свідкують про милість Божу, яку він вчинив над Євою.

Служили віршем Люда Вознярська і Паша Приймак. Свівом служили Кочубей Василь, молодь, Нестерчук Оксана і Юра, а також сім’ї Мулярчуків та Приходька Міши. Також супроводжував служіння співом старший хор.



Спів групи:

http://www.youtube.com/watch?v=SIL4kkGlu9s

Заключне слово говорив пастор Олександр Лаврінович Качан, який свідчив про те, що лікарі його поховали 70 років тому, але по милості Божій він і досі живе і трудиться для Господа. І на завершення пастор словами Давида «Дякуйте Господу, добрий бо Він, бо навіки Його милосердя!» побажав завжди бути вдячним Господу.

І на закінчення після молитви загальним співом церква заспівала псалом: «Хорошо, корда вместе в общеньи»

Побувши на такому служінні ще раз і ще раз задумуєшся наскільки Бог милостивий до своїх дітей та до свого народу!
Переглядів: 2493 | Додав: Vadim | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вітаю Вас Гость