< Дитячий табір «Берізка» - 2012 ! - 3 Липня 2012 - Сайт Церкви Християн Віри Євангельської "Сіон"

Сіон - гора святая

Головна » 2012 » Липень » 3 » Дитячий табір «Берізка» - 2012 !
Дитячий табір «Берізка» - 2012 !
01:14
З 18.06.2012 по  25.06.2012 у дитячому таборі «Берізка», у с. Олександрії, діти церкви ХВЄ м.Здолбунів мали можливість віддихати. Організацію табору виконували вчителі недільної школи а також їм у цьому допомагала молодь нашої церкви.

    

 Щодня дітей та всіх відпочиваючих смачно пригощала домашня кухня. Дійсно, саме домашня,...адже їсти готували мами та батьки з нашої церкви, які з особливою увагою прислуховувались до всіх прохань та пропозицій зі сторони дітей та інших учасників табору. Туму якщо коротко сказати, то голодним не був ніхто! І навіть ті, хто починав відчавати себе голодним після першої години ночі, також знаходили й в таку пізню годину, що поїсти. Окрім сніданків, обідів, полудників, вечерь та снеків у таборі була досить цікава, пізнавально-розважальна програма, яка включала в себе ранкову зарядку, моливу по групах, заохочення (театральна сценка) до теми дня, біблійні уроки, естафети, загально табірні ігри, спорт, рукоділля, чемпіонат з футболу серед навчальних груп табору, вечірнє служіння...спілкування, та багато іншого. Цікавими для дітей на вечірньому сліжінні були фотосюжети Ярослава Мудрого, а також репортажі та новини від ведучих Куку і Люлю та кореспондента Жоріка Вартанова.
 
   
 Майже щодня табір відвідували гості: батьки та молодь нашої церкви. Але незважаючи на надзвичайно насичену програму, у дітей все ще залишалося щовечора стільки енергії, що вони було готові не спати всю ніч та «перевертати» табір до ранку. Темою табору були Місіонерські подорожі Павла, тому практичним завданням для груп було також сходити в місіонерську подорож, тому діти на чолі з вчителями відвідували і свідкували про Ісуса в навколишніх таборах.

   
   
Час у таборі пробіг так швидко, що навіть ніхто не встиг зогледітись як настала Неділя і святкове заключне служіння, в якому Мудрий Ярослав говорив слово на тему « В ТЕБЕ Є ВИБІР  ».
   
 Служіння було настільки благословенним, що діти плакали і каялись визнаючи, що вони є грішними. Також в неділю відбувся перехід групи «Отроків» у молодь, а «старша» група зайняла їх місце. У цей же день у табір завітали гості: молодь із церкви «Свята Трійця» з Рівного, з якими наші діти та молодь грали футбол, волейбол та теніс. В останню ніч діти досхочу награвшись «струмочок», «паровозик» на вулиці ще довго спілкувались у себе в кімнатах, насолоджуючись останніми годинами в таборі цього літа.  
Переглядів: 3845 | Додав: Vadim | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вітаю Вас Гость