< "Поділись Різдвом з ближнім!" - 10 Січня 2012 - Сайт Церкви Християн Віри Євангельської "Сіон"

Сіон - гора святая

Головна » 2012 » Січень » 10 » "Поділись Різдвом з ближнім!"
"Поділись Різдвом з ближнім!"
13:11
ХРИСТОС НАРОДИВСЯ!
“Бо Дитя народилося нам, даний нам Син, і влада на раменах Його, і кликнуть ім’я Йому: Дивний Порадник, Бог сильний, Отець вічности, Князь миру” (Iсая 9:5)
Напротязі Різдвяних свят наша молодь відвідала з привітаннями, співом, і подарунками Здолбунівський будинок інтернат, хворих у Здолбунівській районній лікарні. А також на третій день 09,01,2012 із вісткою про народження Ісуса Христа ми поїхали у Мізоч, де колядували у домах, в яких проживають малозабезпечені сім'ї, також на центральній площі, біля автовокзалу, в магазині і у місцевій лікарні.

І навіть довелося заколядувати місцевій футбольній команді, яка якраз тренувалась, коли ми були там. Після цього Ми поїхали ще у Будераж у лікарню - дім престарілих, де також співали і говорили про народження Ісуса - Спасителя світу. Під час нашого перебування один чоловік (як він себе представив - Сашко) виявив бажання щоб за нього помолились.

По дорозі додому ми ще завітали до оселі сім'ї Петруків, і привітали і їх із Різдвом Христовим. Майже наприкінці дня ми повернулись до Здолбунова і завітали до Сюзанни і Лєночки (важкохворих ДЦП) і також у співах розказали про народження Ісуса Христа, а також привітали святковими подарунками. Після цього Ми усі разом поїхали до міського будинку культури, до ялинки,...
де також співали різдвяних пісень, роздавали християнські газети, календарі і солодкі подарунки для дітей .

І насамкінець, уже ввечері молодь поїхала також підбадьорити і привітати із Різдвом нашого брата Цамаладзе Давивда, який напередодні свята поломав ногу, і не зміг бути на служінні. Відвідуючи хворих, людей похилого віку, дітей і наших братів і сестер ми ділилися із ними тією радістю, що Господь народившись у тілі звичайної дитьини, прийов на цю землю, щоб дати життя нам вічне життя! ХРИСТОС НАРОДИВСЯ! ЗА ЩО, ЙОМУ ХАЙ БУДЕ СЛАВА ПОВІКИ ВІКІВ!!!
Категорія: Молодь | Переглядів: 965 | Додав: Vadim | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вітаю Вас Гость