< ХІІІ з’їзд офіційно відкритий! - 8 Липня 2010 - Сайт Церкви Християн Віри Євангельської "Сіон"

Сіон - гора святая

Головна » 2010 » Липень » 8 » ХІІІ з’їзд офіційно відкритий!
ХІІІ з’їзд офіційно відкритий!
23:31

Привітати з’їзд прибули представники Верховної Ради, Державного комітету у справах національностей та релігій України, Житомирської ОДА, Малинської РДА та Ворсівської сільради.
Завідувач відділу молодіжного служіння ЦХВЄУ Богдан Левицький привітав молодь із святом та риторично запитав: «Чи можете ви жити без алкоголю?». «Та-а-ак!», – голосно та впевнено відповіли молоді хлопці та дівчата. «Чи можете ви жити без цигарок та наркотиків?» І знову чотиритисячне «Так!» відлунням розійшлось над лісом. «Ви не залежні від цього зла, тепер ви − малинозалежні!», − так він назвав християнську молодь, що з нетерпінням чекала з’їзду.
«Я щиро вдячний вам за охайність, порядність та доброту, якою ви ділитесь із місцевими жителями», − такими словами привітав «малин чан» голова Ворсівської сільської ради Петро Підручний.
А голова малинської райдержадміністрації Сергій Стельмах зізнався, що переживає хвилювання, адже стоїть перед новим поколінням своєї країни.

«Ви − носії здорового способу життя, ви – носії здорової ідеї», − саме такого майбутнього Сергій Володимиррович побажав Україні. Від усього депутатського корпусу районної ради, від усіх матерів Малинщини до молоді говорила заступник голови Малинської районної ради Марія Насіканова. «Ми чекатимемо вас щороку. Ми приведемо сюди своїх дітей, щоб і вони навчилися відкривати свої серця Богу», − подала Марія Іванівна ідею, яка одразу ж була усіма підтримана.
Із привітаннями до молоді зверталися завідувач сектору у справах релігій Житомирської ОДА Олександр Пивоварський та голова Державного комітету в справах національностей та релігій України Юрій Решетніков.
Голова Національної експертної комісії з питань захисту суспільної моралі Костицький Василь Васильович висловив стурбованість ситуацією в державі, де вже 30% одинадцятирічних дітей знайомі із алкоголем, де зростає захворюваність на СНІД, де процвітає дитячий кримінал. «Ми цінуємо ваш вибір. Вибір чистоти та християнства. Ми потребуємо вас, щоби зупинити удар, який покликаний зруйнувати мораль, ми повинні зупинити армагедон у серцях. Кожне ваше слово на захист моралі в основі якого є християнські цінності та Божі заповіді проростуть плодами», − сказав Василь Васильович і просив таки не соромитись Євангелії.
Депутат Верховної Ради Павло Унгурян підтримав молодих християн, запевнивши, що саме віруючі є здоровим ядром у Верховній Раді. Саме за клопотанням віруючих приймаються закони про чистоту в інтернеті, про заборону гральних автоматів, про захист суспільної моралі. Щочетверга віруючі депутати різних конфезбираються у Верховній Раді аби помолитись за владу та прийняття Божих законів у ВР.
Дякували українцям за братську любов та гостинність представники делегацій Литви та Білорусії.
Благословив молодь на чудовий час навчання та єднання з Господом, член синодальної комісії з питань молоді Української Православної Церкви Київського патріархату о. Богдан
Старший єпископ ЦХВЄУ Михайло Паночко щиро, по-батьківськи пояснив молодим серцям істинне значення цьогорічного девізу. Він просив не залишати ці слова на банері табору, а забирати із собою, нести і не соромитись Євангелії. «ХХІ століття – століття втраченого сорому. Не соромляться ходити напівроздягненими, зате соромляться молитись, ходити до церкви. Перевернутий розум – ось що керує багатьма сьогодні. Але хто стане проти цього духовного геноциду? Єдина інституція, що була є і буде протистояти всякому злу – Церква Ісуса Христа».

Категорія: Молодь | Переглядів: 1125 | Додав: tolik | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вітаю Вас Гость