< Малин - 2010 - 2 Червня 2010 - Сайт Церкви Християн Віри Євангельської "Сіон"

Сіон - гора святая

Головна » 2010 » Червень » 2 » Малин - 2010
Малин - 2010
17:46
XIII молодіжний з’їзд Церкви християн віри євангельської України відбудеться 6-13 липня 2010 року.


Молодіжні лідери затвердили гасло з'їзду, ним став Біблійний текст: БО Я НЕ СОРОМЛЮСЬ ЄВАНГЕЛІЇ (Рим.1.16). Очікується, що молодим християнам віри євангельської будуть служити авторитетні служителі Слова з України та закордону, яким вже розіслані запрошення. Як і в минулі роки, протягом з’їзду учасники зможуть відвідати тематичні секції: «Соціальне служіння Церкви», «Лідерство», «Зовнішні зв’язки (PR) Церкви», «Місійне служіння» та інші.

Прийнято рішення про те, що реєстрація для участі в з’їзді цього року розпочнеться 1 травня і триватиме до 1 липня. Для кожного обласного об’єднання встановлена квота, що повідомлена керівнику молодіжного служіння відповідної області. Всі деталі щодо порядку реєстрації, приїзду та участі в ХІІІ молодіжному зїзді можна дізнатися в молодіжних служителів помісних церков. Вони також з'являються на сайті www.mymalin.org.

Погоджено персональний склад Організаційного Комітету. Так, за духовно-освітній напрямок відповідальним є пастор Шевчик О.М., роботу секцій координуватиме пастор Бобик В.М., а зовнішні зв’язки забезпечуватиме пастор Кулакевич Ю.П. та ін. Всі запитання та пропозиції щодо підготовки можна спрямовувати на адресу Оргкомітету orgkom@malinfest.org.ua

«Хочу наголосити на пропозиції перебувати кожної п’ятниці червня, а саме 4, 11, 18 та 25 числа, в молитвах та постах про благословення цьогорічного зібрання молоді. Закликаю священнослужителів, батьків та молодь спільно шукати Господнього обличчя для спільного збудування у вірі та служіння нашому народу» - наголошує пастор Б.Левицький.

Категорія: Молодь | Переглядів: 2855 | Додав: tolik | Рейтинг: 5.0/4 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вітаю Вас Гость