< "Весільний день" - 16 Серпня 2008 - Сайт Церкви Християн Віри Євангельської "Сіон"

Сіон - гора святая

Головна » 2008 » Серпень » 16 » "Весільний день"
"Весільний день"
18:44
От і дочекалися! Щойно заручини були, а сьогодні дивись і весілля гримить!
Ну досить лірики! А насправді сьогодні двоє молодят: Сергій і Юлія святкують перший день шлюбного життя. А хіба ні! Після 12.00 у них почався перший сімейний день! Те що він проходить у гулянні та весільному гаморі, так це ж нормально у християнських колах. Така традиція, і до речі, непогана традиція!
Ой, щось знов на прозу потягло!
 Так от я казав, що двоє у нас сьогодні святкують, ну і ми хочемо приєднатися до натуральних побажань, що сьогодні будуть проголошені, і додаємо віртуальні побажання, думаю вони доберуться до них у потрібний час!
Хочеться вірити, що наші новонавернені у сімейне життя молоді люди будуть щасливі, як і їх попередники, що пройшли тим же шляхом. От, приміром, деякі нагадують всім кіберприбульцям, що їх сім. стаж триває аж цілих 10 місяців і десять днів і  до появи їх зоряної дитини залишилося  два місяці і  16 днів. Ну це так між іншим, хто не знає!
А сьогоднішнім нашим пошлюбованим молодим, які сьогодні поховали свою молодість ( з благословіння брата, що давав настанови) бажаємо вічно залишатися молодими, а не ховати її. ( Будемо надіятися, що брат, даючи настанови, помилився).
Отже маємо гарний колабс: Юлічка наша попала у велику родину Крутіїв, а Сергій попав у Здолбунів у "Зяті", кому краще буде покаже життя!
До речі не знаю як там з лідерською молодіжною командою буде. Спитаю керівника, чи добре від цього лідерам чи погано, тобто поменшають чи побільшають їх ряди від цього шлюбного договору! От цікаво! Аж кортить знати! Я б мабуть, однією з умов при шлюбі ставив оцю, щоб до лідерів Сергія взяти. Щось знов на прогнози потянуло...
Мабудь хай будуть молоді щасливі і в Крутіїв і в Здолбунові, аби їм добре було, а  нам для щастя достатньо милуватися їх щастям...
Переглядів: 1277 | Додав: mobik | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 1
1 mobik  
0

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вітаю Вас Гость